Din nou aglomeraţie la instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia. Turiştii au aşteptat la cozi uriaşe să urce la Cota 2000

Din nou
aglomeraţie la instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia. Turiştii au aşteptat la cozi uriaşe să urce la Cota 2000

Cozi uriaşe la îmbarcare în instalaţiile pe cablu din Sinaia FOTO Facebook/Valentin Ştefan

Sute de persoane s-au îngrămădit şi luni dimineaţă în zonele de îmbarcare care deservesc instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Au fost cozi uriaşe, iar turiştii care au ţinut neapărat să ajungă la Cota 2000 au reclamat faptul că au aşteptat până la 40 de minute pentru a prinde un loc în gondolă sau în telescaun.

Deşi autorităţile locale au anunţat că se vor lua măsuri suplimentare pentru a se evita aglomeraţia şi chiar au cerut ajutor de la jandarmii montani şi de la vânătorii de munte din Predeal, situaţia pare că nu s-a schimbat cu nimic.

Mai multe imagini postate chiar de turişti pe pagina de Facebook a gondolei din Sinaia arată cât de aglomerate au fost zonele de îmbarcare la instalaţiile pe cablu inclusiv luni dimineaţă

 

Aglomeraţie la zonele de îmbarcate la instalaţiile pe cablu din Sinaia FOTO Facebook/Valentin Ştefan

În primele trei zile de la deschiderea domeniului schiabil din Sinaia aproape 6000 de turişti au urcat cu gondola Carp, de la Cota 1400 până la Cota 2000, în medie 2000 de persoane pe zi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările