Decizie radicală a autorităţilor cu privire la organizarea Festivalului Sinaia Forever: "Nu mai sunt locuri de cazare"

Decizie radicală a autorităţilor cu privire la organizarea
Festivalului Sinaia Forever:

Primăria Sinaia a amânat organizarea festivalului Sinaia Forever pentru luna octombrie FOTO Dana Mihai

Decizie radicală a Primăriei Sinaia cu privire la organizarea celui mai aşteptat eveniment de toamnă din zona Valea Prahovei. Festivalul Sinaia Forever va avea loc la începutul lunii octombrie, nu în septembrie aşa cum s-a întâmplat încă de la prima ediţie din anul 1995.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Motivul a fost explicat pe pagina oficială de facebook a Primăriei din staţiune: lipsa locurilor de cazare în primul weekend de toamnă, dar şi a locurilor de parcare .

“Lipsa spaţiilor de cazare din perioada 1-3 septembrie (gradul de ocupare fiind de 100%, iar pentru artiştii prezenţi la Festivalul Sinaia Forever ar fi nevoie de aproximativ 150 de locuri de cazare) şi recomandările Poliţiei Staţiunii cu privire la traficul auto intens de pe Valea Prahovei au dus la modificarea datei desfăşurării Festivalului Sinaia Forever în 06 - 08 octombrie 2017. Decizia a fost luată joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Sinaia”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Primăriei Sinaia.

Festivaul Sinaia Forever adună an de an zeci de mii de turişti şi asta în primul rând datorită concertelor susţinute de artişti de top din România, dar şi a spectacolului culinar desfăşurat pe bulevardul principal din staţiune.

Marea problemă a organizatorilor a fost de fiecare dată lipsa locurilor de parcare, turiştii veniţi la Sinaia în zilele în care se desfăşura festivalul, fiind forţaţi să-şi abandoneze autoturismele pe marginea DN1 sau pe centura ocolitoare a localităţii.

citeste totul despre: