Copilul din Sângeru luat de viitură în urmă cu două săptămâni nu a fost găsit. Pompierii continuă căutările

Copilul din
Sângeru luat de viitură în urmă cu două săptămâni nu a fost găsit. Pompierii
continuă căutările

Zece pompieri din cadrul ISU Prahova continuă căutările băieţelului de doi ani şi şase luni

Pompierii din Prahova continuă căutările copulului în vâstă de doi ani şi şase luni, luat de viitură, împreună mama şi ceilalţi trei fraţi ai săi, vineri 31 mai. Şansele ca trupul băiatului să mai fie găsit scad de la o zi la alta.

 

Au trecut deja 11 zile de când o puternică viitură a lovit comuna prahoveană Sângeru, în timpul căreia locuinţa unei familii a fost rasă de la temelie de apele învolburate ale râului Cricovul Sărat. Atunci o patru copii, dintre care cel mai mic avea doar câteva luni, iar cel mai mare şase ani, au fost luaţi de viitură şi purtaţi mai bine de un kilometru distanţă faţă de locul în care se afla casa. Doar femeia a fost salvată de localnici. Copiii ei, care se aflau pe o plută improvizată dintr-o saltea de pat, s-au înecat.

Pompierii au reuşit să găsească trupurile a trei dintre cei patru copii. Acum că apele s-au retras, în zona afectată de inundaţii a rămas o mare de noroi, astfel că şansele ca trupul băiatului să mai fie găsit sunt aproape minime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: