Ce au găsit poliţiştii într-un apartament din Ploieşti. Fuseseră chemaţi de vecini pentru că un tânăr căzuse de la etaj

Ce au găsit poliţiştii într-un apartament din Ploieşti.
Fuseseră chemaţi de vecini pentru că un tânăr căzuse de la etaj

Poliţia Prahova

Poliţiştii din Ploieşti au fost solicitaţi să intervină de urgenţă după ce un tânăr a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia. În aparatamentul acestuia, poliţiştii au găsit droguri, dar şi un alt bărbat care avea un comportament ciudat, provocat cel mai probabil de consumul de substanţe interzise.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Lucrători de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui imobil situat de pe raza municipiului Ploieşti. În locuinţa acestuia au fost identificate mai multe substanţe interzise la deţinere, motiv pentru care s-a dispus formarea unei echipe operative din cadrul B.C.C.O. Ploieşti care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost ridicate două plante, cinci recipiente ce conţineau diverse cantităţi de materie vegetală, 200 de comprimate inscripţionate LSD şi două grindere”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Procururorii DIICOT Ploieşti au preluat cazul şi au dispus măsura controlulu judiciar pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.
Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat în apartamentul din Ploieşti. Poliţiştii urmează să stabilească în ce condiţii tânărul a căzut de la etaj, dacă a fost împins sau a fost doar un accident.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: