Bărbatul acuzat că şi-a omorât partenera din cauza unei fantezii sexuale bizare află luni dacă va rămâne în spatele gratiilor

Bărbatul acuzat că şi-a omorât partenera din cauza unei fantezii sexuale bizare află luni dacă va
rămâne în spatele gratiilor

Laurentiu Călin

Călin Laurenţiu (55 de ani) din localitate dâmboviţeană Voineşti, acuzat că şi-a omorât partenera din cauza fanteziilor sale sexuale bizare, află luni dacă va rămâne în spatele gratiilor. Curtea de Apel Ploieşti decide daca va menţine măsura arestului preventiv dispusă de Tribunalul Dâmboviţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

UPDATE: Curtea de Apel Ploieşti a respins solicitarea bărbatului prin care cerea să fie cercetat în libertate. Călin Laurenţiu va rămâne în arest cel puţin 3o de zile.

La Curtea de Apel Ploieşti se judecă, luni 3 iunie, contestaţia depusă de Laurenţiu Călin, la decizia Tribunalului Dâmboviţa prin care s-a decis arestarea preventivă a bărbatului. Şedinţa de judecată este programată să înceapă la ora 10.

Laurenţiu Călin a fost arestat, vineri, 31 mai fiind acuzat de viol urmat de moartea victimei. Conform unor surse apropiate de anchetă, partenera bărbatului a murit după ce acesta i-ar fi introdus mai mulţi morcovi în zonele genitale, provocându-i răni care s-au infectat.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta, dar a declarat că nu a vrut să-i facă rău femeii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările