Andreea Marin vine la Ploieşti

Andreea Marin vine la Ploieşti

Andreea Marin va fi pe 17 mai la Ploieşti. FOTO TVR

Timp de aproape două luni, în mai şi iunie, vedeta TV Andreea Marin şi caravana „Preţuieşte Viaţa“ ajung în 14 din cele mai mari oraşe ale tării. Pe 17 mai, vor fi şi la Ploieşti

Ştiri pe aceeaşi temă

Găzduit de Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova, evenimentul, organizat de ONG-ul „Şcoala mamelor“, aduce multe premii, surprize şi concursuri pentru mamele aflate în sală.

De asemenea, câştigătoarele vor beneficia de o sesiune foto inedită, dar şi de fotografii alături de Andreea şi autografe de la vedeta TV.

În plus, în cadrul evenimentului, va avea loc câte o tragere la sorti pentru Tabăra Naturii. Va fi desemnat un câştigător, câte unul pentru fiecare oraş din caravan, premiul constând într-un loc în Tabăra Naturii alături de Andreea Marin şi sesiune foto cu Andreea Marin pentru calendarul „Îngeraşul 2015“.

Pentru că locurile sunt limitate, vă puteţi înscrie la eveniment pe pagina de Facebook a evenimentului, https://apps.facebook.com/pretuieste-viata.

În turneul din 2013, „Preţuieşte viaţa” a reunit aproape 10.000 de participanţi la evenimentele desfăşurate de „Şcoala Mamelor”.

Mai puteţi citi

Andreea Marin şi-a reziliat contractul cu TVR: „Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-şi primească salariul“

Andreea Marin, „Zâna Surprizelor“, a împlinit 39 de ani
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările