Povestea bunicului care nu ratează niciun vaccin: „Vrea să mai trăiască. Are un cancer, sondă urinară şi alte afecţiuni”

Povestea bunicului care nu ratează niciun vaccin: „Vrea să mai trăiască. Are un cancer, sondă urinară şi alte afecţiuni”

Foto: Facebook RO Vaccinare

Pagina de Facebook RO Vaccinare continuă seria exemplelor de vârstnici care merg cu încredere să se vaccineze anti-COVID.

Ştiri pe aceeaşi temă

Exemplul vine de la Daniel Munteanu care a transmis pe grupul PROvaccinare povestea bunicului său.
 
“El este Vasile. Bunicul meu. Face 89 de ani de ziua copilului. Vrea să mai trăiască, deşi e un pic trist de 2 ani şi jumătate, de când nu mai e bunica. Are un cancer, sondă urinară şi alte afecţiuni cronice. Îşi ia singur pumnul de medicamente, zilnic. Mănâncă, se hidratează bine şi doarme, respectă programul.
Copil fiind, a trecut prin foamete şi război. Au fost vreo 9 fraţi şi surori. A făcut armata 3 ani şi 3 luni. În acest timp a lucrat 1 an în Bucureşti, la săpat fundaţii.
 
A venit în permisie prima dată după 2 ani, nu a mai ştiut unde să coboare din tren şi a ajuns cu o staţie după. Apoi a mers pe jos până acasă, în satul său.
Are doar 4 clase şi a muncit pământul toată viaţa. Are încredere în doctori, ştie când tre' să meargă la control, ştie din timp când tre' să facă antigripalul şi celelalte injecţii periodice", scrie în mesaj.
 
Pagina de Facebook RO Vaccinare reiterează, cu acest exemplu, mesajul pro-imunizare: "Fii ca Vasile, vaccinează-te!”
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările