VIDEO Incendiu la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Un scaun stomatologic a luat foc

VIDEO Incendiu la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Un scaun stomatologic a luat foc

Captură video ISU Argeş

Panică,  joi dimineaţă, la Spitalul de Pediatrie  din Piteşti.  În clădirea Policlinicii Stomatologice a început să se răspândească fum după ce un scaun dintr-un cabinet dentar a luat foc.

Un incendiu a fost semnalat la primele ore ale dimineţii, la un scaun stomatologic din policlinica care funcţionează în incinta Spitalul de Pediatrie Piteşti. 

Două echipaje cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD au fost trimise să întervină.
 
Până la sosirea acestora, personalul spitalului a reuşit să lichideze flăcările cu ajutorul unui stingător. Din fericire, n-au existat victime şi n-a fost nevoie să se procedeze la evacuări. 
 
Aparatul a fost uitat sub tensiune
 
Echipajele de pompieri au intervenit pentru evacuarea fumului şi asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.
 
"A ars izolaţia cablurilor electrice ale aparatului, iar cauza probabilă este efectul termic al curentului electric provocat de lăsarea aparatului sub tensiune", precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: