Cinci sicrie cu trupurile victimelor din accidentul din Muntenegru au fost transporate la Piteşti. Rudele au fost chemate la IML

Cinci sicrie cu trupurile victimelor din accidentul din Muntenegru au fost transporate la Piteşti. Rudele au fost chemate la IML

Cinci cadavre au fost transportate în Piteşti FOTO Arhiva Adevărul

Cinci sicrie au fost transportate, miercuri dimineaţă, de la Bucureşti către Institutul de Medicină Legală din Argeş. Patru dintre trupurile neînsufleţite vor fi duse la Curtea de Argeş, în timp ce unul dintre acestea va rămâne în Piteşti.

După ce au fost identificate toate cele 18 cadavre ale victimelor accidentului din Muntenegru, cinci sicrie în care se aflau trupurile neînsufleţite ale celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia rutieră au fost transportate la Institul de Medicină Legală(IML) de la Spitalul Judeţean Argeş.

Rudele victimelor au fost anunţate, miercuri dimineaţă, să se prezinte la Institut pentru a aduce lucrurile necesare trupurilor victimelor, precum haine sau sicrie noi. Cele cinci cadavre ale victimelor din Muntenegru au fost transportate din Capitală, în jurul orei 2.00, cu ajutorul a două maşini, drumul fiind asigurat de reprezentanţii IML.

În jurul orei 10.00, la Curtea Domnească va fi oficiată o slujbă la care vor participa şi oficialităţi, iar drapelele vor fi coborâte în bernă. La slujbă va participa şi Episcopul Argeşului şi Muscelului, Constantin Calinic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: