Un argeşean a dispărut de acasă. Dacă îl recunoşti, sună imediat la 112!

Un argeşean a dispărut de acasă.  Dacă îl recunoşti, sună imediat la 112!

Ion Negoiţă nu a mai fost văzut de duminică

Poliţiştii fac cercetări pentru a-l găsi pe un bărbat care a dispărut duminică. Acesta a fost dat în urmărire naţională, iar cei care îl recunosc în poză şi pot oferi detalii despre locul unde se află sunt rugaţi să sune imediat la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din comuna Bascov a alertat ieri Poliţia, disperată că soţul său nu s-a mai întors acasă. Doina Negoiţă le-a spus poliţiştilor că soţul său, Ion Negoiţă, de 59 de ani a plecat duminică la prânz din comuna Tufeni, judeţul Olt, cu o cursă de maxi - taxi cu direcţia Piteşti – Mioveni, dar nu a mai ajuns acasă.


Ion Negoiţă are înălţimea de 1,30 m, greutatea de 45 de kg, constituţie astenică, ras pe cap, cu mustaţă, fără dantură. La data dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, cămaşă cu mânecă scurtă, de culoare maro, hanorac roşu cu steluţe albe, şapcă de culoare albastră şi purta pantofi de vinilin negri, mărimea 36.

Persoanele care pot da relaţii despre împrejurările dispariţiei sunt rugate să anunţe  Inspectoratul de Poliţie Argeş apelând  sistemul pentru apeluri de urgenţă 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările