Tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Piteşti, în linie dreaptă. Drulă: Mobilizare exemplară a constructorului VIDEO

Tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Piteşti, în linie dreaptă. Drulă: Mobilizare exemplară a constructorului VIDEO

Foto : Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă intrarea în linie dreaptă a tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Piteşti, stadiul fizic al lucrărilor este de 75%.  Anunţul a fost făcut luni, pe Facebook, de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. 

"Sâmbătă am făcut o vizită pe şantierul drumului expres Craiova - Piteşti. Am vrut să mă asigur că suntem în linie dreaptă pentru respectarea promisiunii că vom finaliza Tronsonul 2 anul acesta.

Tronsonul de 40km este vital pentru ocolirea oraşelor Slatina şi Balş. Toţi care vor circula pe acel tronson merită să nu piardă ore în şir în ambuteiaje", spune Cătălin Drulă.

Contructorul mai are de realizat doar un sfert din lucrare. Ministrul se arată mulţumit. 

"Am văzut o mobilizare exemplară a constructorului. Sunt 1.400 de oameni pe şantier, 12km din totalul de 40 au două din trei straturi de asfalt, iar grinzile necesare pentru viaducte, poduri şi pasaje sunt produse în proporţie de 90% (o mare parte sunt deja şi ridicate pe structuri).

Mărturisesc că am o plăcere deosebită să văd şantiere unde, aşa cum se spune în branşă, <<se face producţie>>. Asta urmărim zi de zi la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii", a mai scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările