Trei tinere au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer după ce poliţiştii au făcut publice imaginile cu ele luând banii

Trei tinere au restituit o borsetă cu 13.000 de euro
pierdută de un şofer după ce poliţiştii au făcut publice imaginile cu ele luând banii

Imaginile cu tinerele luând borseta pierdută au fost făcute publice FOTO: Poliţia Argeş

Trei tinere din Argeş au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer vineri 26 februarie la câteva ore după ce poliţiştii au făcut publice imaginile cu ele luând borseta pierdută. Dacă nu ar fi restituit banii, cele trei s-ar fi ales cu dosar penal.

Vineri 26 februarie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15:00, a pierdut o borsetă auto, în care se afla suma de peste 13.000 de euro, în timp ce se afla pe Bd. Fraţii Goleşti din oraş.

În cauză a fost întocmit iniţial dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Poliţiştii au făcut verificări, au analizat imaginile făcute de camerele de supraveghere din zonă şi au făcut publice imaginile în mass-media. În imagini apăreau trei tinere, iar pe înregistrări se vedea cum una dintre ele ţine o borsetă.

La câteva ore după mediatizarea imaginilor, vineri seara la ora 22, cele trei tinere au predat borseta la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Cele trei tinere au vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Surse judiciare ne-au declarat că cele trei fete au predat borseta de teama unui dosar penal, mai ales că imaginile cu ele deveniseră virale în presa locală din judeţ.

Vă mai recomandăm şi:

Poliţia Capitalei cere ajutorul cetăţenilor pentru identificarea unui tâlhar care a ameninţat un tânăr cu o armă şi i-a furat banii FOTO

Rusia. Sub pretextul unui mesaj de felicitare, Comitetul de Investigaţii îi avertizează pe adolescenţii care împlinesc 14 ani că pot face închisoare VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările