FOTO Spectacol impresionant în "Cuibul Vulturului Alb", la Dracula Fest

FOTO Spectacol impresionant în

"Cuibul Vulturului Alb", ctitoria domnitorului Vlad Ţepeş, a găzduit, în weekend, cea de-a VII-a ediţie a Dracula Fest

Argeşenii care, aseară s-au încumetat să ia la pas cele 1480 de trepte până la Cetatea Poienari, s-au bucurat de un spectacol pe cinste, la închiderea celei de-a IX-a ediţii a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
"Cuibul Vulturului Alb", ctitoria domnitorului Vlad Ţepeş, a găzduit, în weekend, cea de-a VII-a ediţie a Dracula Fest. Duminică, după lăsarea serii, între zidurile Cetăţii Poenari, din comuna Arfeu s-a dat un spectacol de excepţie, după o reţetă de succes omologată din anii trecuţi, dar condimentat cu o serie de particularităţi, special gândite pentru ediţia din acest an.

Turiştii care s-au aventurat până la cetate, peste 120 la număr, au primit din partea organizatorilor bocceluţe cu merinde şi apă, au făcut poze cu personaje ale vremurilor de altădată, inclusiv cu Vlad Ţepeş şi s-au bucurat de o atmosferă specială.  
 
Legende arefene spuse în cetatea lui Tepeş

Programul evenimentului a început cu piesa de teatru a trupei AD-HOC „Arlecchino & friends“. Spectatorii au ascultat legende arefene în interpretarea artiştilor locali conduşi de profesorul Cezar Bădescu, cel care a susţinut şi un expozeu cu specific local, şi  au fost martori la o lansare de carte - „Cetarea Poienari. Cetatea lui Vlad Ţepeş“, autori Radu Ştefan Vergatti, Cristina Narcisa Vergatti, Cornel Popescu.
 
 Recitalul susţinut de Maria şi Andrei Păunescu a încântat audienţa.  Show-ul a fost întregit de „Dansul focului“, moment simbolic ce a reliefat modalitatea prin care Ţepeş Voda a scăpat ţara de hoţi şi cerşetori şi de o suită de cântece de munte, cu Ion Mircea Bogdan.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: