Răzbunarea unui argeşean după o ceartă cu fosta soţie şi sora femeii: a incendiat fânul foştilor socri. Ce a păţit apoi

Răzbunarea unui argeşean după o ceartă cu fosta soţie şi sora femeii: a incendiat fânul foştilor socri. Ce a păţit apoi

Foto arhivă Adevărul

Un argeşean a fost reţinut pentru pentru ameninţare şi distrugere, iar marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul a incendiat fânul foştilor socri, după o ceară aprigă cu fost soţie şi fosta cumnată.

Incidentul s-a petrecut luni. 
   
"În ziua de 23 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni – Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, şi au reţinut un bărbat de 33 de ani, din Dobreşti. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 august a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul le-ar fi ameninţat, cu acte de violenţă, pe fosta soţie şi pe fosta cumnată.", precizează IPJ Argeş.
 

S-a întors în toiul nopţii, ca să se răzbune

 La câteva ore după scandal, bărbatul s-a întors şi a pus foc în gospodăria fostelor rude. 
 
"În cursul nopţii, în jurul orei 04.00, bărbatul ar fi incendiat o căpiţă de fân aparţinând foştilor socri", precizează IPJ Argeş.
 
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
"De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului, au fost emise două ordine de protecţie provizorii, pentru 5 zile", mai precizează IPJ Argeş.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările