Primăriţa Lasconi anunţă proiectul care va aduce „cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani”

Primăriţa Lasconi anunţă proiectul care va aduce „cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani”

Foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primăriţa  Municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, anunţă depunerea celui mai mare proiect cu fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea şcolilor cu tehnologie de ultimă oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anunţul a fost făcut pe Facebook de Elena Lasconi.
 
"Anul acesta, tot pentru copii, depunem cel mai mare proiect pe fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea şcolilor cu tehnologie de ultimă oră pentru că da, copiii noştri merită ce e mai bun. Ştiu că avem nevoie de multe: apă, canalizare, gaze, asfalt, bulevard, trotuare, piaţă şi lucrez la asta.
O să vi le comunic atunci când o să avem finanţarea şi o să trecem la treabă. Cred că v-aţi săturat de “proiecte” şi promisiuni", spune edilul.
 

"O să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani"

Primăriţa le cere câmpulungenilor însă să aibă răbdare şi încredere. 
 
"Am zeci de proiecte demarate. Şi dacă o să se concretizeze zece, deşi ţintesc sus, tot o să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani", mai spune Elena Lasconi.
 

Gaşca Zurli, la Câmpulung

Edilul mărturiseşte că noua generaţie e o prioritate a sa.
 
"Copiii sunt prioritatea mea, chiar dacă peste trei ani vor merge la creşă, grădiniţă, şcoală şi nu la vot. Planurile mele nu sunt poveşti, dar vă înţeleg că nu mai aveţi răbdare, pentru că aţi aşteptat prea mult. Tocmai din acest motiv sunt şi eu astăzi aici şi credeţi-mă, nu e uşor.
 
Nu o să mă plâng, nici nu o să mă leg de trecut şi de moştenirea cu minus, de probleme, ci o să mă refer la viitorul foarte apropiat. Iar viitorul ăsta foarte apropiat, pentru copii, se va concretiza anul acesta prin cel puţin opt spaţii verzi şi de joacă pentru copii şi demararea procedurilor pentru o creşă nou construită. Şi da, în luna Septembrie vine şi Gaşca Zurli la Câmpulung.", a mai spus edilul.
 
 


Vă recomandăm să citiţi şi:

     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările