Primăriţa Elena Lasconi, după inundaţiile din Câmpulung Muscel: „În urmă cu aproape 40 de ani s-a mai întâmplat aşa ceva“

Primăriţa Elena Lasconi, după inundaţiile din Câmpulung Muscel: „În urmă cu aproape 40 de ani s-a mai întâmplat aşa ceva“

Foto Facebook "Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel"

Zeci de gospodării au fost inundate, în weekend, în Câmpulung Muscel, după ploile care au făcut prăpăd în mai multe localităţi din judeţul Argeş. Primăriţa Elena Lasconi anunţă că-i va sprijini pe câmpulungenii afectaţi care nu au asigurare să primească ajutor de urgenţă pentru situaţii de calamitate.

A fost maraton de intervenţii după inundaţiile produse în weekend în Câmpulung Muscel.
 
"Mulţumesc angajaţilor ADP, Edilul, pompierilor, poliţiştilor pentru acest maraton de intervenţii de 16 ore! Mulţumesc câmpulungenilor care au ieşit pe stradă cu lopeţi şi mături pentru a curăţa carosabilul! (...) Mâine (n.r. luni), vom şti exact care e bilanţul şi vom continua demersurile pentru a-i sprijini pe câmpulungenii afectaţi, care nu au asigurare, să primească ajutor de urgenţă pentru situaţii de calamitate", a scris primăriţa, duminică, pe pagina de Facebook "Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel". 
 

"Altfel, tot cârpeală se va numi"

Peste 30 de gospodării din Câmpulung, de pe strada Cuza Vodă erau inundate duminică dimineaţă. Seara a fost un alt val de precipitaţii.
 
"În urmă cu aproape 40 de ani s-a mai întâmplat aşa ceva (...)  Strada s-a asfaltat în urmă cu câţiva ani fără să se amenajeze şanţurile, rigolele iar canalizarea nu a fost dimensionată pentru nevoile zonei. Din păcate, câmpulungenii au de suferit. O stradă reabilitată înseamnă: apă, canal, gaze, rigole, iluminat, camere de supraveghere, cabluri îngropate şi pistă de biciclete - acolo unde lăţimea străzii permite. E adevărat că va fi şantier, va fi deranj, însă numai aşa vom face o stradă cu care ne vom mândri cel puţin 15 ani. Altfel, tot cârpeală se va numi", a mai scris Elena Lasconi pe Facebook.
 
 

 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările