Piteşti:10 şcoli şi grădiniţe au fost închise în judeţ

Piteşti:10 şcoli şi grădiniţe au fost închise în judeţ

Elevii nu au făcut cursuri astăzi

Condiţiile meteorologice nefavorabile i-au obligat pe elevii de la 10 unităţi de învăţămând din judeţul Argeş să intre într-o scurtă vacanţă de trei zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Din cauza zăpezii şi a viscolului, şcolile şi grădiniţele din cinci localităţi din sudul judeţului, cea mai afectată zonă, nu şi-au putut desfăşura ieri activitatea.

Şcoala Cotmeana, Şcoala cu clasele I-VIII Ungheni, Şcoala cu clasele I-IV Humele, Grădiniţele cu Program Normal Colţu, Satu Nou, Găujani, din Comuna Ungheni,  Şcoala Ciomăgeşti, Şcoala cu clasele I-VIII Negraşi, Şcoala cu clasele I-VIII Teiu şi Şcoala cu clasele I-IV Leşile, din comuna Teiu au fost închise până luni.

 “În toate zonele menţionate se lucrează intens pentru deblocarea drumurilor, existând, astfel, posibilitatea începerii cursurilor în data de 15.02.2010, excepţie făcând structura Leşile, unde nămeţii depăşesc doi metri în înălţime.”, a transmis Inspectoratul Şcolar Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările