Paznic bătut de un elev de clasa a VII-a din Pitești

Paznic bătut de un elev de clasa a VII-a din Pitești

Paznicul agresat nu a vrut să depună plângere împotriva elevului

Un bărbat în vârstă de 55 de ani care era angajat ca paznic la o firmă privată de securitate din Pitești a fost bătut de un elev de clasa a VII-a. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în incinta Școlii nr. 9.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paznicul școlii nr. 9 din Pitești a fost bătut de un elev de clasa a VII-a pentru că acesta a refuzat să-l lase pe băiat să intre în curtea școlii în timpul orelor după ce sărise gardul.

Gabriel Cătălin T. chiulise de la o oră și a sărit gardul școlii pentru a ieși din incintă. Când a vrut să se întoarcă la școală, elevul a vrut să intre pe poartă, însă paznicul a refuzat să-i deschidă.

Cei doi au început să se certe și să se îmbrâncească, iar elevul s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra lui Ion Neagu. Bărbatul a suferit răni ușoare care nu au necesitat internarea sa.

Diriginta copilului a fost cea care a anunțat poliția. O patrulă de poliție s-a deplasat la fața locului, iar diriginta și un agent de proximitate au stat de vorbă cu elevul. Băiatul a fost luat ulterior acasă de bunica ce îl are în grijă. Acesta este cunoscut ca fiind un elev problemă, ambii părinți fiind plecați în străinătate, la muncă.

Paznicul agresat nu a dorit să depună plângere, însă conducerea școlii va lua măsuri împotriva sa acesta urmând a avea nota scăzută la purtare sau în cel mai rău caz să fie exmatriculat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările