Legendele mireselor moarte şi casa bântuită din Pădurea Trivale

Legendele mireselor moarte şi casa
bântuită din Pădurea Trivale

Poveştile cu cele două mirese moarte sunt plasate  în Pădurea Trivale  Foto maviedemort.centerblog.net

Trei poveşti terifiante, toate plasate în bătrâna PădureTrivale, duc la o casă părăsită, demolată între timp, loc necurat de ritualuri sataniste, despre care piteştenii mai slabi de înger spun cu înfricoşare că ar fi fost bântuită.

Una dintre legende, cea a miresei făr cap, zugrăveşte povestea stăpânului unui conac din pădurea Trivale, care, în speranţa de a-şi spori avuţia, a hotărât să-şi căsătorească fiica, o tânără de o frumuseţe copleşitoare, cu un bătrân putred de bogat.
 
Mireasa decapiatată de propriul părinte
 
Tânăra fecioară, care iubea însă un băiat sărman ce-i slujea tatăl, ar fi fugit cu alesul inimii sale chiar în ziua în care părintele îi stabilise nunta ce avea să-i crească averea. Furibund, tatăl, pornit în căutarea fugarilor ascunşi în pădure, şi-ar fi obligat fiica să asiste la uciderea în chinuri şi sânge a celui pe care fata îl iubea, apoi s-a dezlănţuit şi asupra copilei, pe care ar fi decapitat-o. Nemilosul părinte ar fi murit bântuit de coşmarurile cu fiica sa fără cap îmbrăcată în rochie de mireasă, care s-ar mai fi arătat de câteva ori, de-a lungul timpului, în apropierea unei vechi case părăsite din Pădurea Trivale, demolată în urmă cu doar câţiva ani, despre care se spune că fi fost conacul tatălui său avar.
 
Ritualuri sataniste
 
Imobilul demolat în jurul căruia a fost ţesută sângeroasa legendă a apărut de mai multe ori în presa piteşteană care a adus argumente potrivit cărora locul ar fi devenit punct de întâlnire pentru desfăşurarea unor ritualuri sataniste.  
 
Mireasa sinucigaşă
 
O altă legendă înfricoşătoare, plasată în aceeaşi pădure, însă într-o perioadă mult mai recentă, vorbeşte despre fantoma unei alte mirese moarte care ar bântui de ceva vreme acele locuri. Povestea pleacă de la o istorioară macabră care circulă printre taximetriştii piteşteni, potrivit căreia un coleg de breaslă ar fi dus o miresa la o adresă din apropierea celebrei case bântuite. Halucinanta poveste spune că pasagera i-a fi lăsat taximetristului, în loc de bani, propria sa verghetă, rugându-l s-o aştepte. Bărbatul ar fi căzut însă într-un somn adânc din care s-ar fi trezit nu în Pădurea Trivale, ci în faţa unui bloc de locuinţe din cartierul cu acelaşi nume, de unde, in urmă cu 10 ani, plecase spre sinucidere o tânără mireasă care şi-a pierdut soţul chiar în ziua nunţii, într-un accident rutier. Şi, ca povestea să fie cu adevărat sinistră, se spune că, întors la maşină, după aflarea istoriei miresei sinucigaşe, ar fi găsit vergheta lăsată gaj de femeia dusă la adresa din pădure, pe un deget aflat în putrefacţie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările