Cum arată tânăra absolventă de Drept care va reprezenta România la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume

Cum arată tânăra absolventă de Drept
care va reprezenta România la unul dintre cele mai mari concursuri
de Miss din lume

Anul trecut, Andreea Coman a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa FOTO: arhiva personală

Andreea are deja un titlu major la activ: în decembrie 2018 a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa la concursul Miss Supranaţional 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea are deja un titlu major la activ: în decembrie 2018 a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa la concursul Miss Supranaţional 2018.

Miss International este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumuseţe din lume, în acest an fiind cea de-a 59-a ediţie. Finala mondială va fi pe 12 noiembrie la Tokyo.

”Urmează să plec la concurs pe 25 octombrie în Japonia. Concursul va dura 3 săptămâni. Probele finale vor fi cele clasice: rochie de seară, proba costumului de baie, dar şi proba costumului naţional

Cele trei săptămâni de cantonament vor ajuta la alegerea câştigatoarei pentru că vor fi multe fete, aproape 100 şi va fi greu să nominalizezi un top doar pe baza acestor probe”, ne-a declarat Andreea Coman.

Cea mai frumoasă din Europa

Andreea Coman a obţinut, pe 7 decembrie 2018, titlul de Miss Supranaţional Europe 2018 la finala internaţională din Polonia a concursului internaţional Miss Supranaţional 2018, una dintre cele mai importante competiţii de frumuseţe din lume, ce a reunit 72 de fete de pe toate continentele.

Andreea, care a ajuns în Top 10 în marea finală, a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa. Titlul suprem, de Miss Supranaţional 2018, a fost obţinut de o concurentă din Puerto Rico. Trebuie spus că dintre cele 10 finaliste doar două au fost din Europa: Andreea şi reprezentanta Poloniei.

Pe 8 septembrie 2018, Andreea Coman câştigase titlul de Miss Supranaţional România.

Tânăra care va reprezenta România la finala mondială a Miss International îşi doreşte să urmeze o carieră de avocat: ”Mereu mi-am dorit să lucrez cu oamenii, să le ascult nevoile şi să am puterea să acţionez pentru ei şi în mod cert acesta este drumul pe care îl voi urma”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: