A vrut să-şi spele SUV-ul în râu, dar n-a mai putut să-l scoată. Pentru recuperarea maşinii a fost oprită uzinarea apei

A vrut să-şi spele SUV-ul în râu, dar n-a mai putut să-l scoată. Pentru recuperarea maşinii a fost oprită uzinarea
apei

Prima tentativă de scoatere a maşinii a eşuat

Şoferul unui Volkswagen Touareg şi-a băgat SUV-ul într-un râu, dar n-a mai putut să-l scoată. Maşina a fost extrasă de pompieri după oprirea uzinării apei.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat  vineri, la Câmpulung Muscel. Şoferul s-a gândit că e mai ieftin să-şi toaleteze maşina de zeci de mii de euro în râul Târgului fără să-şi pună problema că ar putea rămâne cu ea acolo.

Când au văzut că au rămas blocaţi cu autovehiculul în apă, şoferul şi celălalt ocupant al maşinii au sunat la 112.  Pentru extragerea maşinii s-a apelai iniţial la o platformă specială. Procedura a eşuat, iar SUV-ul a fost scos în cele din urmă cu un utilaj al pompierilor argeşeni.

„Au intrat în apă să spele maşina din câte am înţeles şi n-au mai putut să o scoată. S-a oprit uzinarea apei pentru că debitul era mare şi s-a încercat, în primă fază, extragerea autoturismului din apă cu ajutorul unui troliu electric de pe o platformă. S-a rupt cablul, iar ulterior maşina a fost extrasă din apă cu autospeciala ISU, a precizat, pentru "Adevărul", sublocotenentul Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Intervenţia a durat aproape două ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările