Copil de 14 ani, dintr-un sat din judeţul Neamţ, dispărut de la domiciliu

Copil de 14 ani, dintr-un sat din judeţul Neamţ, dispărut de la domiciliu

Lucaciu Dumitru Neculai FOTO Poliţia Neamţ

Băiatul este căutat de familie din seara zilei de 6 august, când a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, iar căutările oficiale, făcute de poliţişti ajutaţi de câini de urmă, au fost demarate pe 7 august.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Neamţ şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Români continuă activităţile de căutare în vederea depistării minorului Lucaciu Dumitru Neculai, în vârstă de 14 ani.

La data de 7 august 2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi de către un bărbat, de 38 de ani, din Bahna, despre faptul că fiul său Lucaciu Dumitru Neculai, de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în data de 6 august 2019, şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime - 1,60 m, greutate – 55 de kilograme, faţa ovală, păr şaten, pe frunte are două semne tip tăietură.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru cu inscripţie albă în partea din faţă, pantaloni negri cu dungi roşii la genunchi, fiind încălţat cu pantofi sport de culoare închisă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: