7.000 de bilete puse în vânzare la Piatra Neamţ pentru meciul Vaslui - Twente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru preliminariile Ligii Campionilor de miercuri, 3 august, pot fi procurate începând de astăzi. Acestea se găsesc la casele din jurul stadionului Ceahlăul. O tranşă egală de bilete este repartizată spre vânzare suporterilor din Vaslui.

Preţul biletelor pentru partida de miercuri este diferenţiat, în funcţie de zona din care poate fi vizionat meciul. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei şi oferă posibilitatea accesului la locurile de la cele două peluze. Pentru tribuna a II-a preţul unui bilet este 15 lei, iar pentru un loc la tribuna I spectatorii trebuie să plătească suma de 20 de lei.

„Biletele au fost puse în vânzare de sâmbătă dimineaţă de la ora 8.00. Suporterii îşi pot cumpăra tichete de la casele speciale din jurul stadionului care sunt deschise după programul 8.00-16.00", a spus Gelu Cracană, ofiţerul de presă al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ.

Returul partidei de calificare dintre SC Vaslui şi Twente Enschede (Olanda) va avea loc miercuri, 3 august, de la ora 20.45 pe stadionul din Piatra Neamţ. După manşa tur disputată în Olanda, vasluienii au de recuperat două goluri pentru a încerca să pătrundă  în faza superioară a Ligii Campionilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite