Sute de persoane la înmormântarea nepotului unui lider interlop din Oradea. Darius a murit la 23 ani - VIDEO

Sute de persoane la înmormântarea nepotului unui lider interlop din Oradea. Darius a murit la 23 ani - VIDEO

Darius Markovics a murit duminică, la doar 23 ani, răpus de un atac de cord. Foto: Facebook

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum, miercuri, pe Darius, nepotul interlopului orădean Romulus Markovics, iar prietenii tânărului, care a fost student la Kinetoterapie, ştiindu-i pasiunea pentru narghilea, i-au adus şase astfel de lulele şi s-au aşezat în jurul sicriului, ca să fumeze pentru ultima oară alături de el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lui Darius i s-a făcut rău în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar echipajul de urgenţă l-a resuscitat continuu în drum spre spital unde, în ciuda eforturilor, a murit în scurt timp.

Tânărul în vârstă de 23 ani a fost înmormântat miercuri, la ceremonia care a început de la ora 14, fiind prezenţi sute de persoane, atât membri ai familiei, rude, cunoscuţi dar şi prietenii lui Darius. 

Slujba religioasă a fost oficiată de patru preoţi, potrivit ebihoreanul.ro, la Capela orăşenească unde sicriul alb cu trupul lui Darius a fost depus încă de luni, pentru ca toţi cei care i-au fost aproape să-şi poată lua rămas bun. Poreclit "Papi" de prieteni, Darius ar fi vrut să devină medic, a spus la microfon unul din preoţi, care a rostit necrologul, după care fratele tânărului a recitat una dintre numeroasele poezii scrise de acesta şi dedicată mamei lor, promiţând că i le va publica pe toate, într-un volum. 

Ceremonia s-a încheiat cu un moment special pregătit de prietenii şi colegii de facultate al tânărului, care au adus şase narghilele, s-au aşezat în jurul sicriului şi au început să fumeze pentru ultima oară alături de el după care au strigat "Marş mă", o vorbă pe care "Papi" o spunea des, aplaudând, în final, în memoria lui.
 

Înmormântare sub supraveghere 

Pentru că unchiul lui Darius, Romulus Markovics, alias Romi Negus, este cunoscut ca lider al unei grupări interlope orădene, la înmormântare au participat zeci de interlopi din mai multe oraşe din ţară, Cluj, Arad, Turda, Zalău, chiar şi Bucureşti, inclusiv finul lui  Alexandru Răzvan Vasile, zis Spadafora, "locotenent" de-al lui Mircea Nebunu', liderul grupării Sportivilor din capitală, cu care până Neguş s-a războit în ultima perioadă. 
 
Tot din acest motiv, Poliţia şi Jandarmeria a supravegheat discret înmormântarea, ca să poată interveni în cazul unui incident, Jandarmeria Bihor cerând sprijin inclusiv Brigăzii din Cluj, de unde a fost trimis un echipaj de intervenţie rapidă. 
 
 

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările