Revelion fără zăpadă pentru turiştii care au petrecut Revelionul la Arieşeni şi Stâna de Vale

Revelion fără zăpadă pentru turiştii care au petrecut Revelionul la Arieşeni şi Stâna de Vale

Imaigini de la pârtia din Arieşeni

Staţiunile montane sunt pline de turişti în aceste zile, potrivit salvamontiştilor. Chiar dacă zăpada a lipsit, turiştii nu au renunţat la câteva zile de distracţie la munte.


 "Zăpada este doar o amintire însă mulţi şi-au făcut rezervări încă din octombrie şi nu au mai renunţat", a declarat reprezentantul Serviciului Judeţean Salvamont-Salvaspeo Bihor. Chiar dacă zăpada a lipsit, salvamontiştii au fost prezenţi la Stâna de Vale şi în staţiunea de la graniţa judeţelor Bihor şi Alba, Arieşeni. Salvatorii montani au avut însă foate puţin de lucru în acest an, comparativ cu anii precedenţi când s-a putut schia.

Pentru turiştii care au ales să petreacă la Stâna de Vale o variantă pentru petrecerea timpului liber a fost plimbarea cu ATV-ul. Cei de la Arieşeni, pe lângă excursiile motorizate au mai avut la dispoziţie şi un patinoar sintetic amplasata la pensiunea Trei Brazi, situată în apropierea pârtiei Vârtop I. Turiştii care merg la patinat pot închiria patinele cu 10 lei pentru o zi. Cei care sunt cazaţi la pensiunea care găzduieşte patinoarul beneficiază de reduceri şi tarif preferenţial.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: