Cseke Attila a pedalat o bicicletă-autobuz pentru un oraş multicultural

Cseke Attila a pedalat o bicicletă-autobuz pentru un oraş multicultural

Cseke Attila pedalând pe sub Pasajul Vulturul Negru

Fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, candidatul UDMR la funcţia de primar al Oradei îi îndeamnă pe orădeni să pedaleze pentru un oraş multicultural.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de echipa sa de campanie, udmr-istul s-a plimbat cu o bicicletă-autobuz pe sub Pasajul Vulturul Negru. "Un vehicul pe care mai multe persoane pedalează înseamă conlucrarea orădenilor. Oradea are nevoie de evenimente şi manifestări în mai multe domenii care să se ridice la rang european", a declarat Cseke.

Prin programul său Oradea Sănătoasă, Cseke propune dezvoltarea Târgului Meşterilor Populari la nivel de târg central-european şi găzduirea unui festival al teatrului comunităţilor minoritare din centrul şi sud-estul Europei. El  susţine şi înfiinţarea unui Corp al Ambasadorilor Onorifici ai Oradei care să fie format din orădeni ce locuiesc în străinătate şi care ar putea promova oraşul natal.

Cseke Attila s-a consultat şi cu ONG-urile. Astfel, a semnat un acord cu 11 asociaţii non-guvernamentale din Bihor. "Este vorba despre un accord de parteneriat pe baza propunerilor venite de la ONG-uri pe domeniul cultelor, problemelor sociale, sănătate, economic şi tehnic", a spus fostul ministru al Sănătăţii.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.


citeste totul despre: