Șoferii orădeni sunt îndemnați să protesteze pentru a boicota benzinăriile

 Șoferii orădeni sunt îndemnați să protesteze pentru a boicota benzinăriile

Șoferii chemați să boicoteze scumpirile carburanților

Șoferii sunt deciși să boicoteze activitatea benzinăriilor, printr-un protest de amploare, ce ar urma să aibă loc în toata țara, începând cu data de 17 ianuarie. Șoferii protestează împotriva scumpirii benzinei și a motorinei, care costă deja peste 5 lei litrul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Șoferii vor să protesteze împotriva scumpirilor de la pompă și să boicoteze benzinăriile din țară. Prin urmare, orădenii sunt îndemnați, prin mesaje lansate pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare și a e-mail-urilor, să se alăture protestului și în zilele de 17, 18 și 19 ianuarie să nu alimenteze la niciuna dintre stațiile de carburanți din țară. "Haideţi să nu ne mai lăsăm calcaţi în picioare de benzinarii miliardari şi să-i facem să vadă ce înseamnă să piardă bani", se arată în textul care circulă pe internet. Șoferii sunt îndemnați ca în cele trei zile să folosească mijloacele de transport în comun, bicicletele sau să meargă pe jos.

Taximetriștii, afectați de scumpiri

Printre cei mai afectați de scumpirea benzinei și a motorinei sunt taximetriștii. "Prețurile cresc, clienții sunt tot mai puțini, acum vor fi și mai puțini. Șomajul ne afectează, scăderea salariilor ne afectează. Oamenii nu au bani de mâncare, cum să aibă de taxi", a declarat taximetristul Marian Nițu, de la compania Hello Taxi. Taximetriștii spun că după 12 ore de lucru se aleg cu 30-40 de lei profit. "Nu văd nicio rezolvare la situația în care se află țara", a precizat taximetristul. Benzina a ajuns să coste între 5 și 5,5 lei litrul, iar motorina între 5 și 5,3 lei litrul.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările