VIDEO Hoţul de lalele din Iaşi, filmat cu o cameră de supraveghere. Cât timp au aşteptat poliţiştii înainte să-l reţină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Adevărul
Captură Adevărul

Un bărbat a fost filmat cu o cameră de supraveghere furând lalele dintr-un rond aflat în centrul Iaşiului. Hoţul a fost prins de poliţişti cu florile în braţe.

Aceasta a fost zărit iniţial furând de către un cetăţean din Iaşi, în noaptea de marţi spre miercuri, 24 aprilie, culegând lalele cu braţul din Rondul Piaţa Eminescu, în zona centrală a oraşului. 

Ieşeanul a alertat poliţia locală în jurul orei 1.30, dar când aceştia au ajuns la locul indicat, bărbatul nu a mai fost găsit. Poliţiştii ar fi aşteptat prin apropiere până bărbatul s-a întors să-şi recupereze braţele de flori, ascunse într-o fântână arteziană din apropiere. Într-un final, în jurul orei 5.00, acesta a fost reţinut şi predat Secţiei 2, fiind cercetat pentru distrugere.

„Apelul s-a dat în jurul orei 1.30, însă când poliţiştii au ajuns acolo bărbatul nu mai era. Aceştia au organizat o pândă şi l-au aşteptat pe făptaş să se întoarcă după florile pe care le ascunsese în apropiere. De aceea, a existat atât de mult timp între momentul apelului şi cel în care a fost capturat”, a explicat Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

Până spre dimineaţă, bărbatul a reuşit să adune 430 de fire de lalele, pe care intenţiona să le vândă. Fapta sa a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Serviciilor Publice Iaşi.

Citiţi şi:

Hoţ de lalele prins la Iaşi. Ce cantitate a furat şi cum l-au prins poliţiştii pe bărbatul cercetat acum pentru distrugere

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite