Tuper de infractor. Un recidivist chemat la Poliţie a mers la audieri cu cuţitul de 30 de centimetri la brâu

Tuper de infractor. Un recidivist chemat la Poliţie a mers la
audieri cu cuţitul de 30 de centimetri la brâu

Individul a mers la Poliţie cu cuţitul asupra sa

Un bărbat de 29 de ani, din judeţul Iaşi, a fost condamnat pentru port ilegal de obiecte periculoase  după ce a mers cu un cuţit la brâu la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Bejan a mai trecut prin închisoare, fiind eliberat condiţionat în 2016. El mai are la activ o condamnare de 7 ani, primită recent pentru tâlhărie, însă care nu este definitivă. Individul este însă în arest preventiv.

Bejan ar fi comis fapta pe 29 martie 2018, atunci când a fost citat la Poliţie în calitate de suspect, în dosarul de tâlhărie. Agenţii de Poliţie care l-au percheziţionat au găsit asupra lui Bejan un cuţit metalic pliabil, cu lungimea lamei de 11 centimetri şi lungimea totală de 29 de centimetri.

„Este evidentă perseverenţa inculpatului în comiterea de infracţiuni contra patrimoniului în scopul obţinerii de venituri, iar condamnările dispuse faţă de inculpat, pe parcursul mai multor ani, pentru săvârşirea unor infracţiuni îndreptate împotriva patrimoniului şi a persoanei, atestă adoptarea de către acesta a unui stil de viaţă specific, caracterizat prin săvârşirea de fapte antisociale în scopul obţinerii de venituri în mod facil, în detrimentul încadrării în muncă sau al desfăşu­ră­rii unor activităţi licite prin care să îşi poată asigura mijloacele de trai necesare“, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei de condamnare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: