Spectacol cu un medic şi un poliţist, după un accident la Iaşi. „Îţi plătesc salariul, eşti nebun?” VIDEO

Spectacol cu un medic şi un poliţist, după un accident la Iaşi. „Îţi plătesc salariul, eşti nebun?” VIDEO

FOTO: captură video aloiasi.ro

Şoferul a refuzat să sufle în aparatul alcooltest şi a fost dus să i se recolteze probe de sânge. În urma accidentului produs de medic nu au fost semnalate victime.

Şoferul unui autoturism care a distrus un stâlp de electricitate, pe o stradă din Iaşi, a dat spectacol în faţa poliţiştilor şi jurnaliştilor prezenţi la faţa locului. 

După ce s-a recomandat a fi medic rezident, acesta l-a întrebat în mai multe rânduri pe poliţist cum se numeşte şi din ce ramură a Poliţiei face parte. Mai mult, tânărul a trecut la ameninţări, dar nu a recunoscut acest lucru, câteva secunde mai târziu. 

Totul a fost filmat şi distribuit pe internet.

Redăm, mai jos, o parte a dialogului dintre cei doi:

„- Ce eşti tu, Poliţie Locală, Frontieră?

- M-am prezentat...

-Te rog să te mai prezinţi o dată. Poliţia care? [...] eu îţi plătesc salariul, eşti nebun? Eu sunt medic rezident. Ţi se pare normal? Deci tu ce eşti?

-  Agent şef patrulă. 

- La ce? Uită-te spre cameră. 

-Dacă el nu poate să se prezinte, se pare că da (n.r. - îi plăteşte salariul). Ferească Dumnezeu să îţi afle cineva numele, vreun superior de-al tău şi să îţi taie după aia...”

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările