Sinuciderea unei lăuze. Secretul terifiant al mamei care s-a aruncat de la etajul IV al maternităţii la două zile după naştere

Sinuciderea unei lăuze. Secretul terifiant al mamei care s-a aruncat de la etajul IV al maternităţii la două zile după naştere

Maternitatea "Cuza Vodă" din Iaşi

O femeie de 34 de ani, din Iaşi, s-a aruncat de la etajul al IV-lea al Maternităţii „Cuza Vodă”, la doar patru zile după ce a dat naştere unui băieţel sănătos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra care s-a aruncat, duminică, 16 februarie, de la etaj, suferea de depresie, susţin reprezentanţii spitalului. 

Ea a născut un băieţel sănătos, de 2,5 kilograme, pe 12 februarie. După naştere, tânără mămică a intrat în depresie, ceea ce a determinat-o duminică, 16 februarie, să se arunce de la etaj. Victima fost resuscitată, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

Reprezentanţii maternităţii au aflat că femeia a mai fost internată, în trecut, de mai multe ori, la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi.

 „Ea, la vârsta de 18 ani, şi-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci, ea avut internări la Spitalul de Psihiatrie, a avut şi tratament dar nu ştim dacă l-a urmat sau dacă l-a întrerupt. Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei şi faptul că depresia postpartum există cu o frecvenţă de la 1 la 3 la sută dintre femeile care au născut, a suferit acest accident nefericit “, a declarat medicul Anca Bivoleanu, purtător de cuvânt al Maternităţii Cuza Vodă, potrivit Ziarului de Iaşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: