Ruşinea unei studente din Iaşi care păstra pe Facebook poze cu ea dezbrăcată. Cazul a ajuns la Poliţie

Ruşinea unei studente din Iaşi care păstra pe Facebook poze cu ea dezbrăcată. Cazul a ajuns la Poliţie

FOTO Arhivă

Un bărbat este acuzat de nu mai puţin de 50 de fapte de infracţiuni de acces ilegal la un sistem informatic după ce a „spart” contul unei studente şi a descărcat poze indecente cu aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieşeanul Gheorghe Casian a fost deferit justiţiei în stare de libertate, el urmând a se prezenta la Tribunal pentru a se apăra. 

Victima sa este o studentă a Universităţii „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, Mariana C. Potrivit rechizitoriului, Casian ar fi comis fapta în perioada 10 aprilie - 15 aprilie 2017.

„A accesat de 25 de ori, fără drept prin modificarea ori recuperarea pa­rolei de acces, adresa de e-mail aparţinând persoanei vătămate C.A.M şi de alte 25 de ori, tot fără drept, cu parola de acces modificată ori recuperată, contul de Facebook al ace­leiaşi persoane de unde a copiat fotografii în care victima se afla în ipostaze intime ori conversaţii private ale acesteia“, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Citeşte şi: 

Traseul unor poze porno făcute de o studentă la Filosofie din Iaşi. Trădată de iubit, fata a fost răzbunată de judecători

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: