PROSTIILE SPUSE DE CEI CARE NE CONDUC: Cum aprobă șeful județului Iași un concediu: „Poţi pleca sănătos. Şi aşa nu mă ajuţi cu nimic“

PROSTIILE SPUSE DE CEI CARE NE CONDUC: Cum aprobă șeful județului Iași un concediu: „Poţi pleca sănătos. Şi aşa nu mă ajuţi cu nimic“

Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi

Constantin Simirad, președintele Consiliului Județean Iași, este binecunoscut pentru francheţea cu care îşi exprimă punctele de vedere, de multe ori acestea stârnind amuzamentul opiniei publice. Nici deputatul ieşean Daniel Oajdea nu este mai puţin inspirat, mai ales atunci când trebuie să propună legi utile ţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Microfoanele descoperite în luna mai a acestui an în birourile lui Victor Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, au declanşat o serie de replici între aceştia şi Constantin Simirad, preşedintele CJ Iaşi, care au făcut deliciul presei. Mai întâi, Chirilă şi Adăscăliţei şi-au mutat biroul lângă sediul CJ Iaşi după ce în birourile lor au fost descoperite microfoane.


Biroul lui Chirilă și Adăscăliței de lângă sediul CJ Iași

Rugat să comenteze gestul vicilor săi, care şi-au pus o pancartă lângă birourile de afară cu mesajul „Loc fără microfoane", Simirad a avut o replică tranşantă:

„Dacă au decis să protesteze în stradă, să-şi ia şi nişte sucuri, bomboane şi popcorn să le vândă şi din beneficii să contribuie şi la bugetul CJ. Noi cheltuim foarte mult cu salariile lor, chiar dacă nu fac nimic", le-a sugerat acesta.

Schimburile de „amabilităţi" au continuat în momentul în care vicele Adăscăliţei a făcut o cerere de concediu. Simirad nu a ezitat să-i facă o urare „specială". Vezi facsmil mai jos:


Pe cererea de concediu se poate citi: „Poţi pleca sănătos. Şi aşa nu mă ajuţi cu nimic". În dreapta documentului se poate vedea replica lui Adăscăliței: „Acest gen de rezoluție înseamna NESIMȚIRE!!“

Ţara arde, Oajdea taie etichete

Un alt demnitar ieşean care a emis o perlă memorabilă a fost deputatul Daniel Oajdea. În contextul economic al României, acesta a considerat necesar că trebuie să facă ceva pentru ca etichetele de la haine să nu-i mai jeneze pe oameni.

„Când ai o haină, pe care eventual ai dat şi mulţi bani, iar eticheta te deranjează, fie o tai sau o laşi aşa. Dacă o tai, o să ai probleme la curăţătorie, pentru că nu ţi-o mai primesc, sau,dacă o primesc, nu ştiu la ce temperatură trebuie spălată. În plus, chiar dacă le tai, tot rămân nişte cioturi tăioase", a explicat Oajdea.

Soluţia oferită de deputatul ieşean este ca etichetele să aibă un sistem de desprindere sau să fie făcute dintr-un material mai moale. „Sunt conştient că nu este un proiect de importanţă majoră, dar este un demers corect. Eu, ca deputat responsabil, mă ocup şi de probleme majore şi de probleme minore", a concluzionat Oajdea.

Lucrările la „mausoleul“ lui Simirad, mai scumpe cu 50%

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările