Povestea tragică a fetei de 19 ani care a murit la Londra, lovită de o maşină. Fratele ei: „Mă simt vinovat”

Povestea tragică a fetei de 19 ani care a murit la Londra, lovită
de o maşină. Fratele ei: „Mă simt vinovat”

Georgiana Grădinariu a murit la Londra FOTO Facebook/Georgiana Gradinariu

Ieşeanca Georgiana Grădinariu (19 ani) a murit după ce a fost lovită de o maşină în capitala Marii Britanii. Tânăra se afla în Londra de doar câteva luni, după ce familia a insistat să meargă în ţara străină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Georgiana Grădinariu lucra la un hotel din Londra şi a fost lovită de un vehicul în timp ce mergea spre o staţie de autobuz, pentru a merge la muncă. Tânăra se afla de trei săptămâni în Anglia, acolo unde locuia alături de alţi membri ai familiei sale.

Ştefan, fratele ei, le-a povestit jurnaliştilor englezi că el este cel care a sfătuit-o pe Georgiana să vină la Londra, acolo unde munceşte şi tatăl celor doi. „Era o fată foarte deşteaptă. Ştia mai multe limbi străine, cum ar fi franceza sau engleza, ultima dintre ele vorbind-o fără accent. Începuse să înveţe şi japoneza. Mă simt gol. Nu mai simt nimic“, a declarat Ştefan Grădinariu pentru jurnaliştii de la „Evening Standard“.

Tânăra muncea la un hotel din Londra ca îngrijitoare, însă i-a impresionat pe reprezentanţii hotelului, care o pregăteau pentru o funcţie mai importantă în cadrul unităţii. 

Fratele tinerei de 19 ani a mai declarat presei britanice că se simte vinovat de moartea surorii sale, deoarece el este cel care a convins-o să rămână în Londra. Ştefan Grădinariu a mai declarat că Georgiana avea foarte mulţi prieteni în România. „Acum, nu mai am nici mamă, nici soră. Sora mea a avut o copilărie dificilă, deoarece l-a avut doar pe tatăl meu, dar chiar şi aşa, a devenit o fată perfectă“, a mai declarat bărbatul.

Şoferul care a provocat accidentul este cercetat de Poliţia londoneză, însă că nu a fost arestat. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: