Nuntă „regală“ pe străzile Iaşiului (FOTO)

Nuntă „regală“ pe străzile Iaşiului (FOTO)

Imagini de la nunta „regală“ de la Iaşi

În ziua nunţii lor, doi tineri au străbătut oraşul într-o caleaşcă, amintind de nunta ducelui şi ducesei de Cambridge, când prinţul William şi Kate Middleton au salutat populaţia Londrei din caleaşcă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sebastian şi Loredana Tauciuc, doi tineri căsătoriţi, s-au plimbat sâmbătă pe străzile din Iaşi într-o caleaşcă trasă de doi cai, aidoma ducelui şi ducesei de Cambridge în timpul nunţii regale din Marea Britanie.

Caleaşca nu a fost neobservată pe străzi, trecătorii şi şoferii salutându-i pe tinerii miri.

Tinerii au venit la Starea Civilă pe traseul Ciric - Moara de Vânt - Târgu Cucu - Elena Doamna - Anastasie Panu - bulevardul Ştefan cel Mare.

După ce au urcat în Copou la biserica „Sf. Nicolae“ pentru ceremonia religioasă, proaspăt căsătoriţii au defilat către Podu Roşi şi Nicolina, la restaurantul unde are loc petrecerea.

Sebastian şi Loredana sunt primii care au rezervat tăsura -taxi, un serviciu pus la dispoziţie de un agent economic cu aprobarea municipalităţii ieşeane. Pentru folosirea caleştii timp de o zi, operatorul plăteşte la Primărie 3,5 lei, respectiv 100 de lei pe lună.

Ieşenii se vor putea plimba cu trăsura prin Capitala Moldovei

Pentru închirierea trăsurii timp de 12 ore cu ocazia nunţii de sâmbătă, firma SC Montana Impex SRL a perceput o taxă de 600 de lei.

Fotografii: FLORIN CHIRICA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările