Metodă de furat la Iaşi: Făceau promoţii la detergent şi-i lăsau fără bani şi bijuterii (VIDEO)

Metodă de furat la Iaşi: Făceau promoţii la detergent şi-i lăsau fără bani şi bijuterii (VIDEO)

Tinerele au fost arestate pentru că au furat prin metoda „Detergentul“

Două tinere, de 21 de ani, din Galaţi şi Brăila au fost arestate la sfârşitul săptămânii trecute după ce au furat bani şi bijuterii prin modul de operare „Detergentul“. Fetele păcăleau persoanele în vârstă spunându-le că le oferă gratuit produse de curăţenie şi le furau din case obiecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două fete au acţionat vineri în cartierul Tătăraşi, într-un bloc în care locuiesc în special persoane vârstnice. Poliţiştii din cadrul Biroului Investiţii Criminale au văzut-o mai întâi pe Gabriela Ş., de 21 de ani, din Galaţi. Tânăra avea asupra sa 3.000 de lei, 320 de euro şi mai multe bijuterii de 14 grame.

La câteva minute, poliţiştii au ridicat-o şi pe colega sa, Mădălina C., de 21 de ani din Brăila care avea o geantă cu mai multe produse de curăţenie.

Fetele le-au povestit poliţiştilor că au venit în Iaşi cu intenţia de a aplica această metodă. Tinerele operau cu multă dibăcie. În timp ce una le distrăgea atenţia pensionarilor cu promoţiile la produsele de curăţenie, cealaltă intra în locuinţă şi le fura banii şi bijuterii. Ambele au fost arestate pentru 29 de zile.


„Cele două suspecte au fost reţinute pe bază de ordonanţă şi în data de 05.02.2011 au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis mandate de arestare pentru o perioadă de 29 zile pentru ambele persoane, acestea fiind introduse în arestul IPJ Iaşi“, au specificat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările