Medicul estetician care a desfigurat o studentă din Iaşi a intrat în vizorul Colegiului Medicilor

Medicul estetician care a desfigurat o studentă din Iaşi a intrat în vizorul Colegiului Medicilor

Colegiul Medicilor din Iaşi va ancheta modul în care medicul estetician Radu Budurcă a realizat trei operaţii estetice prin care a urâţit o studentă din Iaşi, după ce “Adevărul” a prezentat cazul în ediţia de ieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra C.B., a formulat în cursul zilei de ieri, 16 septembrie, o plângere la Colegiul Medicilor din Iaşi în care îl acuză pe medicul estetician Radu Budurcă, de la Spitalul “Sfântul Spiridon”, de malpraxis,. O sesizare similar a fost înaintată şi conducerii unităţii spitaliceşti. 
 
În plângerile adresate Colegiului Medicilor şi Spitalului „Sfântul Spiridon“, C.B. detaliază povestea de coşmar pe care a trăit-o din cauza operaţiilor realizate în unitatea spitalicească. Ea îl acuză pe Radu Budurcă de malpraxis, dar şi de infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
 
„La data de 23.08.2013 domnul doctor Budurcă Aurelian m-a internat la Clinica de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă şi Arsuri - Secţia exterioară Copou, şi mi-a efectuat singur, în sala de operaţii a clinicii de chirurgie plastică, o rinoplastie de corecţie prin tehnică închisă. Înainte de a intra în sala de operaţii i-am achitat d-lui Budurcă Radu Aurelian suma de 1.300 de euro, reprezentând contravaloarea rinoplastiei. Dl dr. Budurcă Radu Aurelian a uitat să îmi dea chitanţă“, precizează în plângere C.B.
 
Aceasta mai spune că, după externare, s-a simţit foarte rău fiind nevoie de o a doua intervenţie chirurgicală, ce a avut loc în aprilie 2014. „Practic, dl dr. Budurcă Radu Aurelian nu a rezolvat nimic prin operaţia din data de 23.08. 2013, nu a rezolvat nici măcar o singură problemă medicală pe care o aveam“, mai precizează tânăra. Problemele fetei nu s-au rezolvat, şi în iunie 2014 a avut loc cea de-a treia operaţie, de asemenea eşuată.
 
„Când am vazut că după cele trei intervenţii chirurgicale efectuate de d-l dr. Budurcă, sănătatea mea se înrăutăţeşte iar aspectul fizic devine respingător, şi după o ultimă discuţie cu dl. dr. Budurcă care îmi explica că mai am nevoie în luna octombrie a anului 2014 de încă o operaţie pentru a mi se „repara“ nasul, am decis că este cazul să consult mai mulţi medici specialişti ORL care să îmi spună situaţia medicală în care mă aflu. De la dl. dr. Stan Constantin, am aflat că în continuare am un dismorfism rino-septal terţiar, recomandându-mi unicul tratament posibil în cazul meu: reconstrucţie septo-nazală–tehnica deschisă“, a încheiat tânăra.
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: