Fostul şofer personal al baronului Nichita, bugetarul de lux Chişcă, nu mai este mulţumit doar cu viaţa din România şi vrea să plece în străinătate

Fostul şofer personal al baronului Nichita, bugetarul de lux Chişcă, nu mai este mulţumit doar cu viaţa din România şi vrea să plece în străinătate

Eugen Chişcă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosar în care fostul său şef, Gheorghe Nichita, este în continuare judecat FOTO Ziarul de Iaşi

Eugen Chişcă, fost şofer personal al baronului Gheorghe Nichita, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, a formulat o solicitare prin care cere să îi fie permis să plece din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul acestui an, Eugen Chişcă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce şi-a recunoscut vina în dosarul “Amanta”.Chişcă a formulat o solicitare prin care a cerut instanţei să îi permită să părăsească ţara. El are interdicţie în prezent pentru a pleca din România, fiind supravegheat de către Serviciul de Probaţiune Judeţean Iaşi. Ieri, judecătorii ieşeni au amânat pentru 31 mai luarea unei decizii privind solicitarea lui Chişcă.

Fostul şofer al lui Nichita a fost obligat prin sentinţa de condamnare să efectueze şi muncă în folosul comunităţii timp de 60 de zile. „Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliul Local Iaşi – Direcţia de Asistenţă Comunitară sau Consiliul Local Iaşi – Direcţia de Administrare a patrimoniului Public şi Privat pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”, au stabilit judecătorii ieşeni.

Eugen Chişcă, posesor de vilă cu trei etaje din salariu de bugetar, s-a făcut renumit după ce a dat declaraţii compromiţătoare împotriva celui care l-a lansat la vârful administraţiei locale. Printre altele, Chişcă a recunoscut în faţa procurorilor DNA, că a deschis un cont bancar pentru fostul său stăpân, în care Nichita obişnuia să depună bani despre a căror provenienţă nu sunt informaţii publice.

Fapta pentru care Chişcă a fost condamnat acum este inclusă în dosarul în care Nichita este judecat pentru folosirea Poliţiei Locale. „La data de 25 februarie 2015, inculpatul Nichita Gheorghe l-a determinat pe inculpatul Chişcă Costică Eugen să obţină desfăşurătorul (lista) convorbirilor telefonice iniţiate în ziua respectivă de aceeaşi persoană supravegheată. În continuare, inculpatul Chişcă Costică Eugen l-a determinat, la rândul său, pe inculpatul Curalariu Călin-Mihai, angajat al unei companii de telefonie mobilă, să obţină aceste date nedestinate publicităţii care, ulterior, au ajuns în posesia inculpatului Nichita Gheorghe, acesta din urmă obţinând astfel un folos nepatrimonial necuvenit”, se arată în rechizitoriu întocmit de DNA pe numele lui Nichita.

Vă mai recomandăm:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: