Experţi în inginerie electrică de pe trei continente prezintă la Iaşi tehnologiile moderne pentru dezvoltarea reţelelor

Experţi în inginerie electrică de pe trei continente prezintă la Iaşi tehnologiile moderne pentru dezvoltarea reţelelor

La facultăţile tehnice au mai rămas locuri libere

Joi, 25 octombrie, în intervalul orar 10.00-11.00, în sala de conferinţe a Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată se deschide cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei Internaţională de Inginerie Electrică şi Energetică, la care vor participa 210 de nume sonore din 24 de ţări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitaţi de marcă vor participa joi, 25 octombrie, în intervalul orar 10.00-11.00 la Conferinţa Internaţională de Ingienrie Electrică şi Energetică.

Vor fi 210 participanţi direcţi, din 24 de ţări, de pe 3 continente: Germania, Anglia, Franţa, Austria, China, India, Liban, Iran, Mongolia, Madagascar, Alegeria, Bosnia-Herţegovina. Toţi invitaţii sunt în pas cu cercetările în domeniul electric şi energetic.

Experţii BNR dau ponturi de stabilitate financiară la Iaşi

Specialiştii NASA aterizează cu omul-cyborg la Iaşi

În cadrul conferinţei se organizează şi două ateliere de lucru axate pe temele de actualitate ce vizează sursele de energie regenerabilă şi tehnologiile moderne pentru dezvoltarea reţelelor de energie electrică.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările