Drama unei tinere de 15 ani. A rămas însărcinată după ce a fost violată de unchiul ei, în mai multe rânduri

Drama unei tinere de 15 ani. A rămas însărcinată după ce a fost violată de unchiul ei, în mai multe rânduri

Fata a rămas însărcinată după ce a fost violată în mai multe rânduri de către fratele mamei sale, în vârstă de 34 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără în vârstă de 15 ani, din judeţul Iaşi, a născut un copil perfect sănătos, dar care a venit pe lume în urma unor abuzuri săvârşite de către unchiul fetei, în vârstă de 34 de ani.

Se pare că bărbatul a violat minora în mai multe rânduri, dar aceasta nu a spus nimănui nimic despre drama prin care trece, fiind ameninţată. Faptele agresorului ar fi trecut poate neobservate în continuare, dacă minora nu ar fi rămas însărcinată. 

„Noi am fost anunţaţi recent de către reprezentanţii maternităţii din Iaşi, cred că este vorba despre Maternitatea «Cuza Vodă», parcă, dar nu sunt sigură, pentru că nu am actele în faţă, despre faptul că o minoră de 15 ani, de la noi din comună, a născut un copil. A fost efectuată o anchetă socială.”, a declarat viceprimarul Marinela Boca, pentru bzi.ro
 
Tânăra mămică provine dintr-o familie fără prea multe posibilităţi materiale, mai multe persoane locuind în aceeaşi casă. Tocmai din acest motiv, mama adolescentei spune că nu vor putea creşte copilul în sânul familiei.
 
Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din comuna Probota, a fost reţinut pentru 30 de zile de către poliţiştii ieşeni. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările