Cum a blocat Diana Şoşoacă vaccinarea într-o comună din Iaşi VIDEO

Cum a blocat Diana Şoşoacă vaccinarea într-o comună din Iaşi VIDEO

FOTO Captură de ecran

Comuna ieşeană Răchiteni se află în carantină. Autorirăţile judeţene au organizat acolo un centru de vaccinare, iar accesul în acest centru a fost blocat de senatoarea Diana Şoşoacă şi câţiva protestatari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comuna Răchiteni, judeţul Iaşi, se află de o săptămână în scenariu roşu. Astfel, oficialii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au amenajat un centru de vaccinare şi au mobilizat oamenii la imunizare. 
 
Sâmbătă, 4 septembrie, în centrul de vaccinare amenajat în comună nu s-a imunizat nimeni. Vina i-ar aparţine, potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică din Iaşi, doctorul Vasile Cepoi, senatoarei Diana Şoşoacă. Aceasta a organizat un protest chiar la centrul de vaccinare din Răchiteni. 
 
Astfel, accesul în acest centru a fost blocat. 
 
„Avem probleme, ultima situaţie nedorită este intervenţia doamnei senator Şoşoacă la Răchiteni, care a blocat o acţiune de vaccinare a persoanelor care şi-au exprimat această dorinţă, prin prezenţa ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acţiune ilicită”, explică doctorul Vasile Cepoi, director DSP Iaşi. 
 
Diana Şoşoacă a făcut şi o transmisie live din comuna ieşeană Răchiteni. În imaginile video se poate observa cum scanda senatoarea. 
 
 
Numărul cazurilor de coronavirus este în continuă creştere, iar spitalele din România devin din nou spitale COVID, inclusiv la Iaşi. 
 
Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” este primul din judeţul Iaşi care va deveni, începând din această săptămână, spital dedicat exclusiv pacienţilor bolnavi de coronavirus. În această unitate nu se vor mai face în următoarea perioadă internări pe alte patologii infecto-contagioase, iar singurul compartiment care îşi va menţine destinaţia este cel dedicat bolanvilor de HIV/SIDA. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările