Copii sechestraţi pe uliţă şi arşi cu ţigara pe obraz. „Dacă încercaţi să fugiţi, vă tai!“

Copii sechestraţi pe uliţă şi arşi cu ţigara pe obraz. „Dacă încercaţi să fugiţi, vă tai!“

Victimele au fost arse cu ţigara FOTO 123 RF

Doi indivizi din judeţul Iaşi, ambii de 29 de ani, au fost condamnaţi la 5 ani şi 6 luni, respectiv 4 ani şi 3 luni de închisoare, după ce au înjosit doi adolescenţi de 15 şi 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elvis Bogos şi Ilie Partenie sunt din satul Podolenii de Jos şi au comis fapta în data de 14 octombrie 2016. 

În acea seară, victimele se aflau pe un drum sătesc şi au fost oprite de agresori. Fără niciun motiv, adulţii i-au sechestrat în drum pe minori, lovindu-i cu pumnii şi picioarele.

„La un moment dat Bogos Elvis şi-a aprins o ţigară, iar în timp ce fuma l-a atins cu ea de două ori, intenţionat, pe obrazul drept şi în zona gurii pe minorul B.A. În tot acest timp, cât erau agresaţi fizic, Bogos Elvis le adresa celor doi minori ameninţări cu acte de violenţă, respectiv «vă bat, dacă încercaţi să fugiţi, vă omor, vă tai», fapt ce le-a indus un sentiment profund de teamă şi insecuritate“, se arată în motivarea judecătorilor.

În cele din urmă, minorii au mers acasă şi au povestit părinţilor ce au păţit, cazul ajungând şi în atenţia Poliţiei. Condamnarea celor doi indivizi nu este definitivă.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: