Asasinatul de la Iaşi. Studenţii ucişi abia se mutaseră în vila din cartierul de lux

Asasinatul de la Iaşi. Studenţii ucişi abia se mutaseră în vila din cartierul de lux

FOTO: telem.ro

Studenţii ucişi la Iaşi, găsiţi în dimineaţa de sâmbătă, 11 decembrie, se mutaseră recent într-o vilă de lux din apropierea aeroportului.

Cei doi studenţi ucişi la Iaşi locuiau de câteva săptămâni într-o vilă închiriată într-un cartier de lux din apropierea aeroportului. 

Deşi nu se află în centrul oraşului, cartierul Moara de Vânt este cunoscut pentru chiriile uriaşe percepute, fiind considerată o zonă cu şanse mari de a se dezvolta şi mai mult în viitor. Cartierul este aproape de Pădurea Ciric şi Lacul Ciric, în apropiere dorindu-se a se construi şi Spitalul Regional de Urgenţă, noul stadion de la Iaşi, dar şi noua sală polivalentă. 

Din primele informaţii, vila aparţine unui om de afaceri care deţine patru vile în zonă, iar chiria pe care o plăteau studenta din Iaşi şi iubitul ei era de 1.000 de euro pe lună. 

De asemenea, unele apartamente situate în zona Moara de Vânt se apropie chiar şi de 2.000 de euro pe metru pătrat, un apartament cu două camere ajungând la vânzare la circa 85.000 de euro.

Tocmai din aceste motive, autorităţile ar putea lua în calcul şi o încercare de tâlhărie, transformată în dublă crimă. 

Cadavrele celor doi studenţi se află la Institutul de Medicină Legală, autorităţile aşteptând confirmarea identităţii acestora. 

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum au fost descoperite cadavrele studenţilor ucişi şi arşi în vila de la Iaşi. Marocanul trebuia să ajungă la Bruxelles

Studenţi la Medicină găsiţi morţi într-un cartier de lux din Iaşi. Tânărul marocan şi iubita lui ar fi trebuit să plece în vacanţă | VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările