Adolescentă condamnată după ce şi-a ascuns heroina în vagin. Tânăra, pusă să se dezbrace până la piele la interogatoriu

Adolescentă condamnată după ce şi-a ascuns heroina în vagin. Tânăra, pusă să se dezbrace până la piele la interogatoriu

Gabriela Canoră şi iubitul ei au fost condamnaţi

O tânără de 18 ani din Iaşi a primit o pedeapsă de doi ani de detenţie într-un centru pentu minori fiind găsită vinovată de trafic de heroină.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acelaşi dosar a fost condamnat şi iubitul Gabrielei Canoră, Viorel Todică, pedepsit de judecători cu 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Cei doi au ajuns în vizorul DIICOT deoarece au vândut heroină în Iaşi, drogurile fiind cumpărate din cartierul bucureştean Ferentari.

În februarie, alături de un alt tânăr, cei doi au mers în Capitală şi au cumpărat heroină. Maşina lor a fost urmărită de anchetatori, care au descins la întoarcere şi i-au ridicat pe traficanţi. 

Cei doi au fost duşi la sediul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Iaşi, unde au fost audiaţi, despre tânără anchetatorii având suspiciunea că ascunde droguri în zona intimă. Când i-au cerut să se dezbrace şi să predea hainele pentru verificare, Canoră a refuzat.

„Ulte­rior, numita Canoră Claudia-Gabriela s-a dez­brăcat de haina de piele de culoare nea­gră prevăzută cu vestă de culoare gri din blană sintetică, cămaşa de culoare albastră şi alb, de blugii de culoare albastră, iar în momentul în care i s-a solicitat să se dezbarace şi de lenjeria intimă, aceas­ta a înşfăcat cu repeziciune din len­jeria intimă un obiect de formă ovoidală, constituit din folie de aluminiu pe care l-a introdus în vagin, refuzând să-l pună la dispoziţia organelor de poliţie judiciară. După acest moment, numita Canoră Claudia-Gabriela a revenit asupra de­ciziei luate, şi personal, fără a fi obligată în vreun fel, a extras cu mâna din vagin obiectul mai sus descris, pe care l-a pus la dispoziţia organelor de poliţie judiciară“, au anchetatorii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: