Şoferul de BMW ucis de propria maşină fugea de Poliţie. Ce viteză a surprins radarul de la Rutieră înainte de accident

Şoferul de BMW ucis de propria maşină fugea de
Poliţie. Ce viteză a surprins radarul de la Rutieră înainte de accident

Mădălin Chiriac a murit iar iubita sa este grav rănită în urma accidentului FOTO Facebook

Bărbatul de 21 de ani care a murit în judeţul Iaşi în urma unui accident rutier ar fi fugit de Poliţie, potrivit unor surse apropiate cazului. Aceleaşi surse au arătat că în maşină s-ar fi găsit două sticle de bere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mădălin Chiriac, din Ruginoasa, a murit în noaptea de 21 spre 22 august, după ce maşina pe care o conducea cu viteză foarte mare, un BMW cu volan pe dreapta, s-a răsturnat în apropiere de localitatea sa de baştină.

În aceeaşi maşină se afla şi Patrisia D., iubita de 15 ani a tânărului. Cei doi erau împreună de mai multă vreme şi aveau planuri de viitor, potrivit apropiaţilor. 

Pe 22 august, după miezul nopţii, BMW-ul în care se aflau tinerii a fost surprins circulând cu 155 de kilometri la oră în afara localităţii Ruginoasa, spre Paşcani. Agenţii au somat şoferul să oprească însă acesta a refuzat şi a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie.

Din cauza vitezei, maşina a ajuns în primă fază pe acostament, ieşind apoi din decor şi răsturnându-se pe un câmp. 

Impactul a fost fatal pentru Mădălin Chiriac, care a murit pe loc. Iubita sa a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, în prezent aflându-se la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: