Încăierare rurală încheiată în haznaua de lângă bar. Cinci persoane au ajuns într-o fosă septică plină cu fecale când se băteau

Încăierare rurală încheiată în haznaua de lângă bar. Cinci
persoane au ajuns într-o fosă septică plină cu fecale când se băteau

Sătenii au ajuns în fosa septică în timpul unei altercaţii FOTO Adevărul

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie după ce, în urma unei agresiuni, un tânăr de 18 ani a ajuns la spital cu pneumonie. Cauza problemei de sănătate a tânărului este una atipică, el cerând intervenţia medicilor după ce a căzut într-o fosă septică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scenele halucinante au avut loc în localitatea ieşeană Aroneanu, situată la doar câteva minute de mers cu maşina de municipiul Iaşi.

La finele weekendul trecut, Răzvan G., de 18 ani, a mers la un bar din localitate unde a consumat excesiv băuturi alcoolice. La un moment dat, au relatat martorii, băiatul s-a luat la ceartă cu un alt sătean, în vârstă de 35 de ani. Alte trei persoane din cârciumă au intervenit pentru a-i despărţi pe bărbaţi, în urma încăierării toţi căzând într-o fosă septică neacoperită, situată în apropierea barului.

Sătenii au fost ajutaţi să iasă din fosă de alte persoane, iar Răzvna G. a mers acasă pentru a se spăla. La scurt timp, însă, i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul „Sfântul Spiridon”, starea sa fiind, duminică, una gravă. Medicii bănuiesc că în timpul petrecut în fosa septică ar fi putut dezvolta o pneumonie.

„Pacientul cu comă etanolică s-a prezentat în UPU policontuzionat prin cădere în fosa septică, posibil prin agresiune fizică. Tânărul prezenta un traumatism cranio-cerebral şi pneumonie bilaterală de aspiraţie“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie. “Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi au început o anchetă”, a spus Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: