În câte ore a recidivat un deţinut proaspăt eliberat. De la puşcărie a mers direct la băut, dar nu a mai apucat să doarmă acasă

În câte ore a recidivat un deţinut proaspăt eliberat. De la puşcărie a mers direct la băut, dar nu a mai apucat să doarmă acasă

Imediat după eliberare, deţinutul a mers la un bar FOTO Adevărul

Un deţinut eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi a comis o nouă infracţiune la scurt timp după ce a fost eliberat la termen. El a fost condamnat din nou, pentru ultraj şi ameninţare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Ciprian Vărzar este originar din Dorohoi, judeţul Botoşani, şi a fost eliberat la termen în data de 2 septembrie 2019. În jurul orei 15, individul a ieşit de pe poarta închisorii şi a mers direct la gară, unde a consumat alcool. 

„În jurul orelor 17:40 , inculpatul a ajuns în dreptul peroanelor din staţia CFR Iaşi Nord, unde s-a aşezat pe o bancă şi a început să discute în contradictoriu cu un grup de călători care aşteptau trenul“, au precizat judecătorii.

O patru poliţie a trecut prin zonă şi a văzut că individul e sub influenţa alcoolului şi face scandal. L-au luat pe Vărzar şi l-au dus la sediu, unde l-au percheziţionat şi l-au informat că va fi sancţionat contravenţional. 

„După ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat, acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie, afirmând apoi faţă de agentul de poliţie B.I. că nu are ce-i face, că el a făcut puşcărie şi că îl va aştepta pe o alee din faţa blocului ca să-l omoare , afirmând, totodată, faţă de agentul de poliţie C.C.A, că îl va lovi şi omorî pe acesta“, se arată în motivare. Individul a fost dus în acea seară la Institutul „Socola“, ajungând în final după gratii.

A doua zi, la audieri, a continuat să ameninţe poliţiştii, motiv pentru care a fost deschis dosar penal pentru ultraj şi ameninţare. Vărzar a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare pentru scandalul de la gară, sentinţa nefiind însă definitivă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: