Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă

Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă

Scenele violenţei extreme au fost filmate duminică într-un parc din Hunedoara. Sursa: Facebook.

Copilul victimă a „monstrului din parc” a rămas internat în spitalul din Deva, în timp ce agresorul său a fost reţinut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul în vârstă de 13 ani, care duminică a fost victima unui act de violenţă extremă într-un loc de joacă din municipiul Hunedoara, a rămas internat în spital.

Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO

Revolta împotriva „monstrului din parc”. Cine e tânărul care a nenorocit un copil şi de ce a plâns după gestul oribil

Potrivit medicului reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, minorul internat duminică la Deva a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştiinţei, şi va rămâne în unitatea medicală, starea sa fiind stabilă, în prezent. „Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, a suferit şi o fractură de os occipital. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.

Agresorul său, Alexandru Cobzaru, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi va fi adus, luni, în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO - Imagini cu impact emoţional

Scenele de groază, filmate


Duminică, un bărbat a fost filmat cu un telefon mobil în timp ce a agresat doi copii la un loc de joacă din municipiul Hunedoara. În imaginile publicate apoi pe reţelele de socializare se poate vedea cum agresorul se îndreaptă furios către un copil de doar câţiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i „Vino aici, f... morţii mă-tii” şi îl ridică - strângându-l cu mâinile de gât - până deasupra capului, apoi îl trânteşte cu putere pe caldarâm. Copilul trântit în cap, nepot al agresorului, în vârstă de 13 ani, a rămas neclintit din cauza durerilor. Ar fi leşinat, susţin martorii evenimentului. Câteva secunde mai târziu, în timp ce primul copil zăcea pe jos, bărbatul s-a îndreptat spre fiul său în vârstă de 7 ani, l-a înjurat şi l-a trântit şi pe acesta. Între timp, mai multe persoane se îndreaptă spre primul dintre copiii agresaţi pentru a-i acorda ajutor, în timp ce acesta rămâne nemişcat. Agresorul s-a îndepărtat, fără să privească la victima sa. Oamenii au sunat la 112, iar copilul trântit a fost transportat la spital.La scurt timp după incident, agresorul a fost reţinut de poliţişti. „La faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul din Deva, pentru îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, tulburarea liniştii publice şi violenţă în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Infernul copiilor abandonaţi, descoperit de americani în era post-Ceauşescu: „E un lagăr al morţii” VIDEO

Secretul sumbru al regimului Ceauşescu. Ce practică barbară a cauzat epidemii de HIV la bebeluşi

Cum reuşeşte o văduvă să se bucure de viaţă în ţinutul dezolant al combinatului din Hunedoara VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările