Ultimele pregătiri la Castelul Corvinilor, pentru filmul „Ghost Rider 2”, cu Nicolas Cage

Ultimele pregătiri la Castelul Corvinilor, pentru filmul „Ghost Rider 2”, cu Nicolas Cage

Castelul Corvinilor. Foto: D. Guţă

Muncitorii fac ultimele pregătiri pentru montajul decorurilor din „Ghost Rider 2”. Zeci de turişti au venit astăzi la Castelul Corvinilor, pentru a vedea pregătirile pentru filmările şi cascadoriile la care va participa starul american.

Ştiri pe aceeaşi temă

Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost animant în această dimineaţă de zecile de turişti veniţi să viziteze edificiul istoric. Cei care au făcut turul monumentului istoric au putut vedea la lucru echipele de muncitori care lucrau la asamblarea scenelor pentru filmul „Ghost Rider 2”, avându-l ca protagonist pe Nicolas Cage.

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

Mai multe porţi gotice au fost aduse în curtea monumentului pentru a întregi decorul în care vor avea loc cascadoriile. De asemenea, în cursul zilei de astăzi are loc montarea unui zid pe care eroul din „Ghost Rider 2” îl va spulbera cu motocicleta în flăcări.

Turiştii, impresionaţi de fortăreaţă

„Aş fi vrut să îl pot vedea şi pe Nicolas Cage aici, la filmări, dar se pare că am ajuns prea devreme. Totuşi, castelul este impresionant. E cea mai mare cetate defensivă pe care am văzut-o în Europa. Singurul lucru pe care îl pot reproşa este că am găsit foarte greu castelul, pentru că nu este promovat suficient”, spune Robert Vaida, un turist francez, venit împreună cu familia, din Budapesta.

CLICK PE IMAGINE PENTRU FOTOGALERIE


„Ştiam că au loc filmări la castel şi că vine Nicolas Cage. Noi însă am venit mai mult pentru a vedea monumentul. Ne place foarte mult podul de la intrare”, a spus Alexandru Boşoteanu, care a venit din Bucureşti la Hunedoara cu un grup de prieteni.

CLICK PENTRU ALTE IMAGINI CU CASTELUL

Nicolae Cerişer, directorul Muzeului Castelului Corvinilor, a declarat pentru Adevărul de Seară că pentru fiecare oră în care castelul este închiriat, cei de la casa de producţie vor plăti 1.000 de lei.

Cel mai probabil, filmările scenelor din „Ghost Rider 2” vor începe luni la Castelul Corvinilor şi se vor întinde pe durata a două zile. Producătorii filmului au renunţat la a mai folosi ruinele combinatului din hunedoara, pentru alte scene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările