Percheziţii în Brad şi Hunedoara la hoţii de biciclete. Ce au descoperit poliţiştii în urma descinderilor

Percheziţii în Brad şi Hunedoara la hoţii de biciclete. Ce au descoperit poliţiştii în urma descinderilor

Biciclete recuperate de poliţişti. FOTO: IPJ Hunedoara.

O grupare de hoţi de biciclete a fost vizată de mai multe percheziţii efectuate de poliţişti în municipiile Brad şi Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şapte percheziţii domiciliare, la care au participat poliţişti şi ofiţeri ai Serviciului Acţiuni Speciale au avut loc, miercuri, la domiciliile a patru bărbaţi din municipiile Brad şi Huendoara, anchetaţi pentru furt şi tăinurie.

„În cursul percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 16 biciclete şi mai multe părţi componente (ghidoane, furci, roţi, mânere, cadre), precum şi piese de schimb (sisteme de frânare, pinioane, pedale). Poliţiştii au stabilit că cei patru bărbaţi (cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, trei din municipiul Brad şi unul din Hunedoara), în perioada mai-octombrie 2020, au sustras mai multe biciclete din scări de bloc situate pe raza municipiului Brad (sau chiar lăsate pe stradă, nesupravegheate, de către proprietari), pe care ulterior l-au valorificat către clienţi de ocazie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei patru au fost reţinuţi, iar cercetările efectuate de poliţişti continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Cetăţile dacice în anii '70. Dezastrul care pândea faimoasele vestigii antice, prevăzut de un reputat istoric

VIDEO Povestea celui mai vechi baraj al râului Strei, înfiinţat pentru Uzinele de fier din Călan

VIDEO Şosea din Ţinutul Pădurenilor, în şantier. Cât s-a lucrat la drumul judeţean spre Poiana Răchiţelii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările